Dit afsnit går her

Abstinens-teamet har eksisteret siden marts 2010 og har hjulpet hundredevis med at blive afholdende

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

KlikKontakt os

Hvad laver vi?

Sådan foregår det

Alkoholbehandling, herunder afrusning og abstinensbehandling kan foregå hjemme hos dig selv. Alt hvad du behøver at gøre, er at ringe og aftale tid og sted, så er du allerede på vej mod et nyt og sundere liv!

Hvem er vi?

Læge og psykiater, Bo Bojesen

Bo Bojesen har arbejdet med behandling af alkoholproblemer siden 2002, både i Frederiksværk alkoholambulatorium, på skadestuer og sygehuse, i Egedal kommune, samt nu også i Abstinens-teamet og Halsnæs Alkoholambulatorium.

Uddannelse og erfaring

  • 2003 Uddannet læge
  • 2010 Uddannet speciallæge i psykiatri
  • 2010 Uddannet kognitiv terapeut
  • 2011 Overlæge
  • 2014 Praktiserende psykiater
  • 2018 Master i Public Governance 

Andre anerkendelser

“Jeg ønsker at være anonym – men har haft besøg af Bo – og kan kun anbefale, at har man et alkoholproblem – så er det vejen frem. Du får målt blodtryk, puls, tjekket promille – og herfra igangsættes en behandling – uden du behøver at gå til din egen læge. Er du langt ude – kan du også hjælpes med antabus. Jeg drak lidt for meget rødvin – min krop krævede noget hver dag – som tog lidt for meget overhånd.

Læste i Halsnæs Posten, at nu var der hjælp at hente på hjemmebesøg. Tog kontakt – og efter 5 dage, er jeg kommet på ret køl – hvor er jeg glad for det – TAK BO for din neutrale og venlige måde at behandle på. Du ved hvem jeg er – men jeg ønsker ikke at stå frem i pressen. Mit problem kommer kun mine nære ved. Så alle jer derude – stå dog frem og få hjælp i tide – det er aldrig for sent – og slet ikke, når man kan få hjælp professionelt – og fra en meget forstående læge, der ikke fordømmer dig på nogen måde. OM FREM AF BUSKEN, du der ønsker det.”

– en glad person der er blevet hjulpet