Kontakt os

Få gratis og relevant hjælp med alkoholbehandling i dag

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Arresødal Sundhedscenter, Arresødalvej 79, 3300 Frederiksværk

Telefon: (+45) 29 71 36 05 // Telefontid: Alle dage 9.00-17.00 // E-mail: abstinensteamet@gmail.com

Efter endt abstinensbehandling:

Når abstinensbehandlingen er færdig, er det en god idé at fortsætte med alkoholbehandlingen.

Du kan enten fortsætte behandlingen i Abstinens-teamet i en måned i det vi kalder “indledende alkoholbehandling” eller starte direkte op i dit lokale alkoholambulatorium.

Bor du i Frederiksværk, kan du få gratis behandling i Halsnæs Alkoholambulatorium.

Send os en mail

    “Jeg ønsker at være anonym – men har haft besøg af Bo – og kan kun anbefale, at har man et alkoholproblem – så er det vejen frem. Du får målt blodtryk, puls, tjekket promille – og herfra igangsættes en behandling – uden du behøver at gå til din egen læge. Er du langt ude – kan du også hjælpes med antabus. Jeg drak lidt for meget rødvin – min krop krævede noget hver dag – som tog lidt for meget overhånd.

    Læste i Halsnæs Posten, at nu var der hjælp at hente på hjemmebesøg. Tog kontakt – og efter 5 dage, er jeg kommet på ret køl – hvor er jeg glad for det – TAK BO for din neutrale og venlige måde at behandle på. Du ved hvem jeg er – men jeg ønsker ikke at stå frem i pressen. Mit problem kommer kun mine nære ved. Så alle jer derude – stå dog frem og få hjælp i tide – det er aldrig for sent – og slet ikke, når man kan få hjælp professionelt – og fra en meget forstående læge, der ikke fordømmer dig på nogen måde. OM FREM AF BUSKEN, du der ønsker det.”

    – en glad person der er blevet hjulpet