Abstinens-teamet har eksisteret siden marts 2010 og har hjulpet hundredevis med at blive afholdende

Abstinens-teamet har eksisteret siden marts 2010 og har hjulpet hundredevis med at blive afholdende

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe

Alkoholbehandling, herunder afrusning og abstinensbehandling kan foregå hjemme hos dig selv. Alt hvad du behøver at gøre, er at ringe og aftale tid og sted, så er du allerede på vej mod et nyt og sundere liv!

 

Abstinens-teamet hører under Psykiatrisk Praksis i Frederiksværk.

Vi kører i hele Nordsjælland, region Hovedstaden, samt efter aftale – eller du kan besøge vores klinik i Frederiksværk.

 

Abstinens-teamet, Arresødal Sundhedscenter

Arresødalvej 79, 3300 Frederiksværk

 

Tlf. 29 71 36 05 

CVR/SE-nr. 32722369

Læge og psykiater, Bo Bojesen Bo Bojesen har arbejdet med behandling af alkoholproblemer siden 2002, både i Frederiksværk alkoholambulatorium, på skadestuer og sygehuse, i Egedal kommune, samt nu også i Abstinens-teamet og Halsnæs Alkoholambulatorium.

Læge og psykiater, Bo Bojesen

2003 Uddannet læge

2010 Uddannet speciallæge i psykiatri

2010 Uddannet kognitiv terapeut

2011 Overlæge

2014 Praktiserende psykiater

2018 Master i Public Governance

 

Bo Bojesen har arbejdet med behandling af alkoholproblemer siden 2002, både i Frederiksværk alkoholambulatorium, på skadestuer og sygehuse, i Egedal kommune, samt nu også i Abstinens-teamet og Halsnæs Alkoholambulatorium.

 

Læge og psykiater med solid baggrund

Læge med grænser – Læs artiklen fra Søndagsavisen

Vi hjælper soldaterne – Læs artiklen

Abstinens-teamet: "Jeg ønsker at være anonym – men har haft besøg af Bo – og kan kun anbefale, at har man et alkoholproblem – så er det vejen frem. Du får målt blodtryk, puls, tjekket promille – og herfra igangsættes en behandling – uden du behøver at gå til din egen læge. Er du langt ude – kan du også hjælpes med antabus. Jeg drak lidt for meget rødvin – min krop krævede noget hver dag – som tog lidt for meget overhånd.  Læste i Halsnæs Posten, at nu var der hjælp at hente på hjemmebesøg. Tog kontakt – og efter 5 dage, er jeg kommet på ret køl – hvor er jeg glad for det – TAK BO for din neutrale og venlige måde at behandle på. Du ved hvem jeg er – men jeg ønsker ikke at stå frem i pressen. Mit problem kommer kun mine nære ved. Så alle jer derude – stå dog frem og få hjælp i tide – det er aldrig for sent – og slet ikke, når man kan få hjælp professionelt – og fra en meget forstående læge, der ikke fordømmer dig på nogen måde.  KOM FREM AF BUSKEN, du der ønsker det.  Mvh en glad person der er blevet hjulpet"

"Jeg ønsker at være anonym – men har haft besøg af Bo – og kan kun anbefale, at har man et alkoholproblem – så er det vejen frem. Du får målt blodtryk, puls, tjekket promille – og herfra igangsættes en behandling – uden du behøver at gå til din egen læge. Er du langt ude – kan du også hjælpes med antabus. Jeg drak lidt for meget rødvin – min krop krævede noget hver dag – som tog lidt for meget overhånd.

Læste i Halsnæs Posten, at nu var der hjælp at hente på hjemmebesøg. Tog kontakt – og efter 5 dage, er jeg kommet på ret køl – hvor er jeg glad for det – TAK BO for din neutrale og venlige måde at behandle på. Du ved hvem jeg er – men jeg ønsker ikke at stå frem i pressen. Mit problem kommer kun mine nære ved. Så alle jer derude – stå dog frem og få hjælp i tide – det er aldrig for sent – og slet ikke, når man kan få hjælp professionelt – og fra en meget forstående læge, der ikke fordømmer dig på nogen måde.

KOM FREM AF BUSKEN, du der ønsker det.

Mvh en glad person der er blevet hjulpet"